7. 9. 2016.

Samantha Young - The One Real Thing (Hart's Boardwalk #1)




Samantha Young - The One Real Thing


Sjajan početak novog serijala! Ako nemate velika očekivanja, nećete se razočarati.
Ovo je spora priča koja nas polako upoznaje sa svim likovima ovog novog serijala ali i lepim primorskim gradićem Hartwellom.
Dr. Jessica Huntington radi kao doktorka u ženskom zatvoru.Kad otkrije stara pisma u knjizi oseća se kao da duguje piscu da dostavi neposlata pisma. Ona iskoristi svoj odmor da poseti taj mali grad i odmah sklapa prijateljstva. Takođe privlači pažnju veoma zgodnog vlasnika bara. 
Posle razvoda od neverne bivše žene, Cooper Lawson je fokusiran na ono što je jedino bitno; njegovu porodicu i bar. Cooper upoznaje Jessicu jednog kišnog jutra. Kako njihova međusobna privlačnost raste, a Jessica ostaje tvrdoglavo zatvorena, on počinje da shvata da će biti potrebno više od strasti da je ubedi da u životu postoji jedna prava stvar za koju se vredi boriti.



Nisam mogla da zamislim da autorka može da napravi boljeg lika nego što je Braden Carmichael, on je najseksipilniji muškarac ikad, ali i Cooper je neverovatan i seksi, zavolela sam ga odmah, način na koji su on i Jessica tako divni zajedno, ali uživala sam u svim ostalim likovima što me čini jako nestrpljivom čekajući narednu priču, a na kraju je i mali uvod u sledeću knjigu o drugom paru koji mi je dodato zagolicao maštu. Očekujem da će naredna knjiga biti još bolja od ove.