3. 6. 2016.

Pepper Winters - Debt Inheritance (Indebted #1)




Nila Weaver živi život svojih snova. Odrastajući u privilegovanoj porodici, nikad nije morala želeti nešto. Njen talent kao modne dizajnerke je svugde poznat. Uspeh i priznanje je sve o čemu je Nila maštala. Ali slava zahteva neka odricanja. Vreme je veoma dragoceno za Nilu koja pored previše zaštitnički nastrojenih oca i brata, ne nalazi vreme za izlaske sa muškarcima.


Noć njene modne revije stavlja njenu karijeru u centar pažnje. Njena kolekcija postiže veliki uspeh. Nilina sreća je kratkog daha kad njen otac uvodi Jethra Hawk u njen život. Ono što Nila ne zna je da će se njen život drastično promeniti. Dugovi iz prošlosti dospevaju na naplatu.



Jethro je došao da traži njegovo nasledstvo. Ono mu daje pravo da prisvoji Nilu za tu otplatu. Već vekovima, porodica Hawk traži prvu žensku Weaver u svakoj generaciji. Sada - dug je došao na naplatu, a Nila ne zna u kakvoj situaciji se zapravo nalazi.


Kad Nilina radoznalost prevlada nad razumom, ona pristaje da ode sa Jethrom. Ona je i dalje nesvesna istorije između njihovih porodica i oblika duga koji će oni naplatiti od nje. Kad je Jethro odvede sa njim u njegovu porodičnu kuću, Nila počinje da shvata da je situacija sa Jethrom vodi na jedan dug i mračan put. Uskoro - zbog otkrivenih tajni Nila očajnički želi da pobegne od tog mesta. Dok se njihova porodična istorija sudara sa sadašnjošću, Jethro i Nila ne mogu da poreknu međusobnu privlačnost počinju da osećaju.

Istorija, romansa, tama, intrige čine zapanjujući početak ovog serijala od Pepper Wintres. Svako poglavlje nam daje još jedan deo slagalice koja nas vodi kroz ovu mračnu i zlosutnu romansu. Obrti u ovoj knjizi će vas ostaviti u velikoj želji za sledećim delom priče. Upijala sam svaku rečenicu i nisam mogla da prestanem da čitam do poslednje stranice. Postoji gomila pitanja na koje želim odgovore, tako da jedva čekam da vidim šta će biti dalje. 

“I own you. I have the piece of paper to prove it. It’s undeniable and unbreakable. You belong to me until you’ve paid off your debts.”

Нема коментара:

Постави коментар